Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Jazz-Lounge: HP Lange Big Gumbo

Oplev den dedikerede bluesmand H.P. Lange og hans band Big Gumbo i en intens time med en blanding af blues, cajun, ragtime, banjo og fiddle.

Repertoireret er en blanding af egne sange og sange, H.P. Lange har samlet under sine ophold i USA’s sydstater og gjort til sine egne. Hans tid I USA gav ham muligheden for at grave sig dybere ned i bluestraditionen, hvor han mødte og lærte fra flere blueslegender.

Bandet består af H.P. Lange på sang og banjo, Dave Stevens på kontrabas, Niels Bonefaas på fiddle og banjo, samt Jens Kristian Dam på trommer. I løbet af koncerten vil man blandt andet kunne høre sange fra albummet ”I feel fine” der udkommer d. 1. november.
H. P Lange har vundet to gange ved Danish Music Award for bedste blues/roots udgivelse, så man vil med garanti få en autentiske bluesoplevelse, man sent glemmer.

Jazz, jazz - mazzer af jazz!
dk4’s programserie Jazz Lounge, byder på alt fra det traditionelle og swingende, over i det mere moderne, men har også afstikkere til toner i det lidt blues’ede og sågar noget forførende eksotisk. Jazz Lounge rummer alt - og emmer af kærlighed til musikken.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.