Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter
Lige nu
Litteraturkanon
Om 4 minutter
Gensyn på dk4
Kl. 15.30
Gensyn på dk4

Annonce


Seerne mener

Skriv til dk4
Hvad synes du om dk4s programmer? Skriv til os: dk4 Rådmandsgade 55, 2200 København N, mrk. Seermening eller på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

-----

Kære hele DK4 Team og DK4 Allstars

Vi vil bare sige jer mange 1000 tak for en helt igennem fantastisk sjov, skøn, professionel og uforglemmelig dag.
Det har været en fornøjelse at møde jer allesammen, og vores fornemmelse af at resultatet blev rigtig godt er godt, og vi glæder os til at se programmet rulle over skærmen d. 10/10

I var alle super søde og rigtig god til at håndtere alle deltagerer, så vi følte os velkommen og godt tilpas.
Vi håber vi kommer til at se meget mere til jer ;-)

Bedste Hilsner og endnu engang TAK!!
Morten Bo og Co.

-----

Hej dk4
Jeg mangler meget Teatermagasinet, er det stoppet?
Det vil jeg være meget ked af da det er et supergodt program, med en meget kompetent vært, som jeg ser med glæde hver gang.
Men som sagt det er da efterhånden nogle uger siden.

Med venlig hilsen
Kirsten Kramhøft

SVAR: Teatermagasinet er tilbage til september.

-----

Jeg vil gerne takke for et dejligt program, der giver sig tid til at give anmeldelser man kan bruge til noget og forholde sig til .
Tak for værtens dejlige rolige sprog . Kort og godt et godt program.

Med venlig hilsen
Karinaelisa Nielsen

-----

Flot arbejde, med dine gode spørgsmål lærte vi alle noget? Hvem er næste gæst?
 
Jeppe Mehlsen

----- 
 
Det er helt forrygende med god tid til at svare på gode spørgsmål. Et format, der har manglet i dansk politik i lang tid.

----- 
 
Det var det bedste tv længe i DK! Indrømmer, jeg havde frygtet, at det ville ende i noget møg. Men Q, du fungerer så godt på tv.
 
Christian Gross

----- 
 
Stærk interview med to dygtige mænd. Corydon klarer sig som altid fremragende.
 
Simon Guldager

-----

Hvor dejligt at Magasinet igen er på banen.
Dejligt at høre Henrik Lydings kontante mening om de forskellige forestillinger.

Med venlig hilsen
Else

-----

Hvor er det dejligt, at Teatermagasinet i takt med teatersæsonens efterårsstart sender igen. Tak til Henrik Lyding for kompetente anmeldelser og kulturpolitiske kommentarer med kant!

Mange teaterbegejstrede hilsner
Lene Weble

-----

Jeg vil gerne sige jer mange tusinde tak, fordi I sender så mange udsendelser med Hansi Hinterseer. Det er super dejligt, og jeg glæder mig hver gang til at se Hansi.
Super skønt.

Med venlig hilsen

en meget stor Hansi-fan
Stella Andersen

-----

Vi sidder lige nu og ser koncerten med Andre Reiu, aldrig har vi hørt noget så smukt, det er helt fantastisk, når man sidder og får gåsehud og tårer i øjnene. Som min kæreste sagde, hvad laver du, anden halvleg af Champions league kampen er gået igang, jeg svarer, jeg skal se koncerten med Andre Reiu færdig, og det var vi helt enige om, men, som min kæreste sagde, enten er du blevet tosset, eller har fået for meget kaffe, når du vælger Andre Reiu, frem for fodbold, muligvis sagde jeg, men det her kan man ikke gå glip af.

Som I nok har forstået er jeg meget sportsinteresseret, men den koncert med Andre Reiu og andre koncerter I sender skal I have stor tak for, det kunne danskerne lære noget af, det var musikerne, sangerne, publikum, alle havde det skønt, det kunne vi jo se.

I har mange dejlige udsendelser, det er rart med noget fornuftigt tv, som I sender, istedet for alle de skodserier, som andre kanaler sender, det kan være lige meget med alle de kanaler, de sender det samme stort set. I er anderledes, det kan folk godt lide, og jeg glæder mig til næste koncert, I sender fantastisk musik, tak for det.

Med venlig hilsen.
Yngve Kaufmann

-----

Tak for alle jeres dejlige udsendelser. Nu sidder jeg hører The red ladies igen igen og igen.

Jeg kan ikke rose den udsendelse nok. Hjertelige hilsner til Daimi, Jytte og Frantz Howitz. De fortjener et knus. Og ikke at forglemme the red ladies - hils også dem!

Gerne mere af den slags livgivende underholdning, som vi ældre bliver yngre af at opleve. Jeg dansede med mig selv til "den allersidste dans"

Jeg ser også Teatermøderne og Teatermagasinet. Dejlige udsendelser. Tak for det hele! Stor , stor tak!

Mvh
Margit Gade

-----

Hej DK4. Jeg har skrevet til jer før om denne sanger, Andrei Lugovski fra Belgien, men har netop været til en koncert med ham i Rostock, han synger fantastisk.
Da I gør en del i salg af CDer er han virkelig værd at lægge mærke til. Han har udgivet 3 CDer MY WORLD, PASSIONE og INCANTO.

TAK FOR EN MASSE GODE PROGRAMMER.

-----

Jeg har lige set den seneste udsendelse af Teatermagasinet, jeg havde optaget det, mens jeg var ude at rejse, for selv om det heldigvis genudsendes flere gange, så ville jeg lige sikre mig, at jeg fik det at se. Og her bagefter fik jeg lyst til at sende jer på DK4 et par rosende ord. 

Jeg er så glad for, at I holder ved med at anmelde teaterforestillinger, og det gøres så fortrinligt af Henrik Lyding, som er både kort, præcis og ærlig i sine anmeldelser, og han har altid et fint interview med et teatermenneske med i programmet. Sørgeligt, at ikke andre tv-kanaler kan tilbyde den slags kulturprogrammer, men desto mere glæder det mig som nævnt, at I holder ved. 

Fornemt også, at der er mulighed for at vinde teaterbilletter.

Venlig hilsen
Karin Nielsen

-----

Jeg kom til at overvære den sidste del af "Naturligvis" med Anne Marie Vester og en patient. Det var uhyre interessant.
Det jeg så af udsendelsen var meget professionelt fra jeres side, og den journalist der kørte udsendelsen, var meget diplomatisk i det forløb, som jeg så. I må gerne rose ham for hans saglighed.

Med venlig hilsen
Erik Thomsen

-----

Tak, også for fine udsendelser. dk4 kom med i "min pakke" i november 2011. Det har været en stor glæde.

Venlig hilsen
Bente Puggaard-Müller

-----

Efter netop at have set årets sidste udgave af Teatermagasinet (60), føler jeg en trang til at sige tak for årets mange gode og veltilrettelagte udsendelser.
En stor tak til Henrik Lyding for intelligente, indsigtsfulde, personlige, skarptskårne og sprogekvilibristiske anmeldelser og spændende portrætinterviews. Jeg er glad for, at en tv-kanal har modet til at sende spændende og oplysende formidling af det levende teater.
Også en stor tak for de gratis teateroplevelser...og ja, jeg har også ønsket mig teateroplevelser under juletræet i år!

Glæder mig til januar, når Teatermagasinet vender tilbage.

Glædelig jul og med ønsket om et godt nytår til hele staben omkring Teatermagasinet.

Bjarke Christensen (flittig teatergænger og "forbruger" af Teatermagasinet)

-----

Vi er mange musikelskere, der samles om dk4. dk4 er vores bedste kanal på grund af jeres musikudsendelser. Det er det første, vi spændte ser efter hver uge i "Se og hør".
Vi takker jer hermed mange gange for en alsidig kanal med så dejlige musikudsendelser.

På forhånd rigtig mange tak. Venlig hilsen de musikelskende venner Kaj, Birte, Børge, Birgit, Knud og Bente m. fl.

-----

Jeg har med stor fornøjelse set de tre programmer om danske strikkekunstner.
Desforuden hørte jeg fra Hanne Falkenberg i torsdags, at der også kommer et program om hende. Og nu også et fremragende program om filtekunstner Birgitte Krag Jacobsen. Super, super, super.

Jeg støtter også 100% jeres politik at sende det samme program flere gang... for så kan man anbefale dem til de fire verdenshjorner.

Ved ikke om Frantz Howitz leder efter flere kunsthåndværker at lave program om, men jeg vil foreslog løbebinderen Anne Birgitte Beyer som bor på Samsø.
Hun har udgivet en flot bog over denne gamle håndværk og er meget dygtig til at vise andre i teknikkerne. Hun fortjener et program af den karat som de andre fire har haft.

Med venlig hilsen
fritids-strikker, filte-teknikker og væver i spe Marlene Paulsen

-----

Kun et par ord fra en glad og taknemlig seer.

Sidder her og hører en udsendelse med og om Kim Sjøgren,en virkelig fin oplevelse. I det hele taget har jeg efterhånden fået en del fine oplevelser på dette program, som er ret nyt for mig, da det pludselig er tilføjet TDC's grundpakke. Og hvad hører jeg så et par personer - Franz Howitz og Torben Lund, som ikke har lært deres færdighed i spørgeteknik på de gængse tv-kanaler DR og TV2. En kæmpetak derfor. Glæder mig meget til at følge flere udsendelser.

Med venlig hilsen
Karin Kromann

-----

Ti tusinde tak for de dejlige programmer I har sendt med André Rieu in koncert. Håber der kommer mange flere.
Mvh Ole Pøhls

-----

Vi er vældig imponeret over de fantastiske humørfyldte TV-udsendelser DK-4 sender, ja vi kan dårligt komme i seng, men bliver oppe og ser DK-4 bragende gode udsendelser - ja de overhaler faktisk "de populære James Last-koncerter" som også er unikke, men i formår både at gentage skønne musikoplevelser og det gør DK-4 bare endnu bedre!!!

Sonja og Kurt Kløve Sørensen
Solrød str. JERSIEBO

-----

Her i huset var vi meget tilfredse med DK4, især motorsport og musikprogrammerne så vi altid.
Nu har Telia Stofa taget kanalen af, og oven i købet givet os en prisstigning på 20kr pr. måned , det er da arrogance der er til at forstå.
Vi overvejer alvorligt om vi skal finde en anden udbyder !

S. Klausen.
Karrebæksminde.

-----

Jeg har lige set serien med danske strik designere, og jeg var fuldstændig betaget af dem. Meget interessante. Jeg synes I skal fortsætte serien med f.eks Hanne Falkenberg, Lisbeth Tholstrup fra Fiber Feber, måske en udsendelse fra Fanø Strikfestival eller Karen Noe.
Det er meget inspirerende udsendelser, og jeg har fået gang i strikkepindende igen. Sjovt at se hvad der inspirerer designerne, og hvilke tanker de gør sig, når de går i gang med et nyt design.
Rigtig gode udsendelser.

Venlig hilsen Lissi Christensen


-----

Hej DK4....

Vi ELSKER og se jeres tyske musukprogrammer....... og især ELSKER vi og se Hansi Hinterseer og Helene Fisher, de er bare så supergode....

Mange Hilsener Hansen


-----

Mange gode musik aftener og sport .Jeg er glad for Speedway granpri som jeg seer hveranden lørdag ,det er som at sidr på første række

CCB

-----

Det er første gang jeg har set jeres program om teater og jeg var ovenud begejstret. Der var en behagelig positiv tone og en stor respekt for det engagement, som folk har lagt i deres forestillinger og det tiltalte mig meget. Derfor kan I godt regne med mig fremover.

E. Fallesen


-----

Jeg nyder jeres program Teatermagasinet med de præcise og intelligente anmeldelser og interessante portrætinterviews...senest med herlige Jytte Abildstrøm.

Venlig hilsen
B. Christensen

-----

TAK for vidunderlige tyske musikaftener med Andre Rieu som toppen.
Jeg synger som amatør for ældre i mange byer og næsten altid nævner tilhørerne
dk4's tyske aftener, men lige så ofte siges det, at det ville være dejligt med
samme slags schlageraftener med danske kunstnere.

Venlig hilsen
H. Jensen, Jylland

-----

Tusind tak for de alsidige udsendelser i sender. Tidligere fandt jeg en bog frem lørdag aften, men nu er det dk4. Hvor er det skønt med de dejlige musikoplevelser.

Venlige hilsner Kristian i Nyborg

-----

For os i den ældre generation, som holder af glad musik, der ikke nødvendigvis skal være - for os at se - skabagtig optræden og i en øredøvende larm, så var det dejligt at opleve lørdag aftens dejlige tyske, folkelige musikaften. Først med den fremragende Andre Rieu med sit Strausssorkester, og derefter Schlagerbox med de dejlige tyske og østrigske artister m.fl.
Så tak fordi I tænker på os også.

S. Jensen, Silkeborg

-----

Tak for nogle skønne og hygge programmer, som vi modtager her i Albertslund via YouSee fuldpakken. Vi elsker jeres kanal. Der er flere slags udsendelser, som vi hygger os med, bl.a. Torben Lund har gæster, madprogrammer, Howitz og arkæologiprogrammerne, Fiskemagasinet, Anne Vibeke rejser o.s.v.

I. Simonsen og J. Nielsen

-----

Jeg er en stor tilhænger af dk4 og de mange gode programmer I har. Specielt de gamle danske film kan jeg lide.

F. Mikkelsen

-----

Fabelagtigt godt, informativt, veltilrettelagt og SE-værdigt TV! Er især vild med Frantz Howitz og Bi Skaarup og de flotte udsendelser om den historiske madkultur i Danmark. Men også kunstprogrammerne - og temaprogrammer om de kreative strikkere i Danmark samt om Kaffe Fasset - imponerende!

Mvh. en glad seer, København Ø.

-----

Det er et glædeligt alternativ fra dk4, at I sender tysksprogede musikudsendelser, hvor der bl.a. optræder solister eller orkestre af verdensformat. Dejligt, bare fortsæt!

Med venlig hilsen
H. W. Hansen

-----

Hej med jer.

Vi har lige set et program på dk4, der hedder Campinglife. Vi synes det er en mega god udsendelse.

Sofie og familie

-----

Tak for dejlige Hansi Hinterseer concerter. Tak fordi I på dk4 har givet DR1 og TV2 baghjul med lørdagsconcerter. Håber der kommer flere med Hansi Hinterseer og meget gerne Andrea Berg og Flippers. Så kan I køre DR og TV2 helt ud på sidesporet lørdage.

Mange gode hilsner, tak

E. Hvid

-----

Tak for god underholdning

Med venlig hilsen

P. Nielsen

----

En rigtig dejlig kanal som vi i vores husstand har meget glæde af, på camping, film og især jeres lørdagsunderholdning, rigtig godt gået.

Venligst J. Ibsen

----

Tusind tak for et meget, meget interessant program (Bøger i virkeligheden om te). Jeg er i forvejen en stor thedrikker, men hold da op hvor fik jeg lært meget.

M. Bangsborg

----

Tusinde tak for nogle gode musikprogrammer hver lørdag aften på dk4.
Vi er nogle stykker som er ret glad for DJ Ötzi, men kan desværre ikke finde noget musik med ham i Danmark, var det muligt at i kunne skaffe noget af hans musik til jeres butik eller fortælle mig hvor jeg/vi kan købe noget med ham.

På forhånd tak for hjælpen

P. Sørensen

----

Hej dk4. I sendte på et tidspunkt Hansi Open Air koncert. Vi så den og var glade for den, så vi håber I vil sende den igen.

M. Nielsen, Sæby

----

Stor ros til jeres programmer med tysk musik og Schlagerbox. Fortsæt det gode arbejde.

Bjarne - som ser mere og mere dk4 - især tysk musik og camping.

----

Vi har været så heldige, at vi nu får dk4 gennem vores antenneforening. Det er vi meget glade for

I. Johansen

----

Tak for mange gode basketkampe på dk4.

Bente, Svendborg

----

Jeg må sige til jeres ros, at jeg ser mere og mere dk4.

Med venlig hilsen
V. Stokholm

----

Jeg ser tit dk4, fordi jeg synes, det er fedt, at der kommer så mange danske film.

C. Hildebrandt

----

Tusind tak for skønne udsendelser med Vivian Høxbro, Marianne Isager og Kaffe Fasset.
Og i sidste uge opdagede jeg sørme en ny udsendelse med Christel Seyfarth. Herligt.
Den var om muligt endnu bedre end de første.

G. Gade

----

Skriv til dk4
Hvad synes du om dk4s programmer? Skriv til os: dk4 Rådmandsgade 55, 2200 København N, mrk. Seermening eller på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.