Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Teatermagasinet: Årets prismodtager Foto: Henrik Stenberg.

Teatermagasinet: Årets prismodtager

Henrik Lyding  anmelder juleklassikeren ”Nøddeknækkeren” på Det Kgl. Teater. 

Teatermagasinet er Danmarks eneste faste tv-program om dansk teater her og nu. Hver anden tirsdag anmelder Henrik Lyding tre udvalgte forestillinger og omtaler en række andre forestillinger fra landets teaterscener. I hvert program interviewer han også en central teatergæst og leverer korte nyheder.

Ved programmets slutning udloddes et antal billetter til en udvalgt forestilling. Skriv en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og deltag i lodtrækningen.

Vinderne modtager billetterne med post direkte fra teatret. Der vil hovedsageligt være tale om billetter til mandag og tirsdag.


Teatermagasinet (60)

 
Teaterpokalen er en af dansk teaters ældste og mest hædersfulde priser. Den uddeles i december. Årets prismodtager er gæst hos Lyding og fortæller, dels hvad prisen betyder for vedkommende, dels om arbejdet med den rolle, der udløste prisen.

Men først anmelder Henrik Lyding balletten ”Nøddeknækkeren” på Det Kgl. Teater, Ibsens drama ”Gengangere” i Skuespilhuset og Teater Får 302s ”Et krybespil”.

Til sidst i programmet er der flere, men korte anmeldelser og nyheder fra det danske teaterlandskab, inden Henrik Lyding udlodder gratis teaterbilletter.Om Teatermagasinet  

”Teatermagasinet” er Danmarks eneste faste magasinprogram på tv om dansk teater. Det udkommer med et nyt program hver 14. dag i hele teatersæsonen. Vært er Henrik Lyding.
Skriv gerne til ”Teatermagasinet” med kommentarer og ideer: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

 

 
 

dk4 Klubben  

Hvis du vil gense de foregående udgaver af Teatermagasinet eller ca. 7000 andre programmer fra dk4s arkiv, er det muligt ved at melde sig ind i dk4 Klubben.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.