Madhistoriker Bettina Buhl og kokken Jesper vender blikket mod ægget og hønen, to råvarer, der gennem generationer har været helt centrale i hverdagskosten for den almindelige dansker.
Madhistoriker Bettina Buhl og kokken Jesper tager seeren med bag om det danske smørrebrød og dykker ned i både historien og de kulinariske håndværkstraditioner, der gør smørrebrød til noget særligt.
Madhistoriker Bettina Buhl og kokken Jesper tager seeren med bag om det danske smørrebrød og dykker ned i både historien og de kulinariske håndværkstraditioner, der gør smørrebrød til noget særligt.
På litteraturprofessor Anne-Marie Mais kontor i Odense Adelige Jomfrukloster ligger en ny bunke bøger klar til inspiration, anbefaling og omtale med smagsprøver på teksterne i Anne-Marie Mais oplæsning.
Han har stiftet Dansk Behandling for Computerspil- og Onlineafhængighed, er psykolog og medlem af Medierådet for Børn og Unge – og så er han selv vokset op med de spil, han kalder ”sociale medier på speed”.
I programmet “Kelternes Verden - Europas Urkraft” er vi på besøg på Moesgaard Museum. Her dykker vi ned i den ukendte historie om de vilde keltere i Nord- og Centraleuropa.
I programmet “Kelternes Verden - Europas Urkraft” er vi på besøg på Moesgaard Museum. Her dykker vi ned i den ukendte historie om de vilde keltere i Nord- og Centraleuropa.