Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Koncert med André Rieu: Happy Birthday

Johan Strauss II - den oprindelige konge af vals - var inspirationen, da der skulle vælges navn til André Rieus orkester.

André Rieu havde nemlig en mission, da han grundlagde ”The Johann Strauss Orchestra” – hans ønske var at genskabe kærligheden til valsen og den klassiske musik, at gøre den tilgængelig for alle - og man må sige, at missionen er lykkedes.

I denne koncert fejrer André Rieu sit 25-års jubilæum - og hvordan vælger en stjerne som André Rieu så at fejre det flotte jubilæum? Hjemme i Maarstricht med en masse dygtige musikere selvfølgelig!

Ligesom ved de tidligere uforglemmelige koncerter ”Live in Maastricht” inviterer André Rieu en række musikalske stjerner forbi, for sammen med dem at genopleve nogle af de store øjeblikke.
Som altid, når André Rieu går på scenen, går han linen fuldt ud med store armbevægelser. Der er masser af fyrværkeri, en kæmpe scene, champagnepropper, latter og nogle gange endda tåre af glæde over den skønhed musikken bringer.

Alt sammen garneret med det sædvanlige vid og charme, leveret af en oplagt André Rieu.
Vær med til at fejre André Rieus jubilæum, når vi viser ”koncert med André Rieu Happy Birthday” her på dk4.

Se et spot for programmet her


Johan Strauss II, den oprindelige konge af vals, var inspirationen, da der skulle vælges navn til André Rieus orkester.

André Rieu havde nemlig en mission, da han
grundlagde ”the Johann Strauss Orchestra” – hans ønske var at genskabe kærligheden til valsen og den klassiske musik, at gøre den tilgængelig for alle. Det er nu 30 år siden, og man må sige, at missionen er lykkedes.

I denne koncert der hedder ”Happy Birthday” fejre André Rieu sit 25 års jubilæum og
hvordan vælger en stjerne som André Rieu så at fejre det flotte jubilæum? Hjemme i Maarstricht med en masse dygtige musikere selvfølgelig! 

Ligesom ved de tidligere uforglemmelige koncerter ”Live in Maastricht” inviterer André Rieu en række musikalske stjerner forbi, for sammen med dem genopleve nogle af de store øjeblikke.
Som altid når André Rieu går på scenen, går han linen fuldt ud med store armbevægelser. Der er masser af fyrværkeri, en kæmpe scene, som bliver fyldt helt ud, champagnepropper der flyver, latter og nogle gange endda tåre af glæde over den skønhed musikken bringer.

 

Alt sammen garneret med det sædvanlige vid og charme, leveret af en oplagt André Rieu. 
Vær med til at fejre André Rieus 30 års jubilæum, når vi viser ”koncert med André Rieu Happy Birthday” her på dk4.

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.