Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Historien om et teater (4:11): Besøg hos en tempelridder

I afsnit 4 fortsætter arbejdet med at gøre det gamle teater spilleklart, og teaterets forside, prosceniet, bliver udskiftet med et nyt (gammelt).

Martin og hans børn maler nye dekorationer, bl.a. palmelund i fuldmåne, og undervejs fortæller Søren Pilmark om sine meget specielle barndomsoplevelser med det lille teater, og om hvordan det kom til at danne inspiration for Ørkenens Sønner.

Der bliver også tid til et besøg hos Tonny Reimann, der har lavet modelteater i næsten 70 år.

Se et spot for programmet her

”Historien om et teater” er en rejse i tiden, men også en fortælling om familiesammenhold, kreativitet, dannelse og passion – og om at være besat af modelteater.
Stuntman m.m. Martin Spang Olsen kastede sig i 2014 over modelteateret sammen med sine børn. Målet var dels at give noget af den dannelse videre, han selv havde fået som barn, dels at skabe lidt konkurrence til børnenes yndlingsbeskæftigelse, skærmene.

Programserien, der i alt tog 5 år at lave, er krydret med besøg hos modelteatereksperter, der viser deres hemmelige tricks og store samlinger. Vi hører også Søren Pilmark, Kasper Holten, Ghita Nørby, Nikolaj Hübbe, Baard Owe, Jytte Abildstrøm, Michael Schønwandt, Jan Hertz, James Price m.fl. fortælle, hvordan mødet med modelteateret har medvirket til at forme deres liv og karrierer. For modelteateret indeholder alle kreative udtryk.
Men mest af alt handler programrækken om Martins families 2-årige rejse mod en ambitiøs opsætning af forestillingen ”Aladdin”, og hvad rejsen kom til at betyde for dem.

999999153364 Historien_om_et_teater_4-11_Besoeg_hos_en_tempelridder_2_800999999153364 Historien_om_et_teater_4-11_Besoeg_hos_en_tempelridder_3_800

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.