Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Historien om et teater (7:11): Priors Dukketeatre

For Martin og hans børn har modelteatret sat gang i både fortid og fremtid. Fremtid, fordi premieren på Aladdin nærmer sig med hastige skridt, og fortid, fordi Martin præsenteres for nye lag af sin kreative familiehistorie.

Martin besøger også Hanne Nelander, som i mange år bestyrede butikken Priors Dukketeatre på Købmagergade. Butikken er forsvundet for længst, men Hanne og hendes store samling findes stadig. Der bliver også tid et besøg hos Jonna Henriksen, som er ekspert i både ufoer og modelteater. Se med og bliv inspireret!

”Historien om et teater” er en rejse i tiden, men også en fortælling om familiesammenhold, kreativitet, dannelse og passion – og om at være besat af modelteater.
Stuntman m.m. Martin Spang Olsen kastede sig i 2014 over modelteateret sammen med sine børn. Målet var dels at give noget af den dannelse videre, han selv havde fået som barn, dels at skabe lidt konkurrence til børnenes yndlingsbeskæftigelse, skærmene.

Programserien, der i alt tog 5 år at lave, er krydret med besøg hos modelteatereksperter, der viser deres hemmelige tricks og store samlinger. Vi hører også Søren Pilmark, Kasper Holten, Ghita Nørby, Nikolaj Hübbe, Baard Owe, Jytte Abildstrøm, Michael Schønwandt, Jan Hertz, James Price m.fl. fortælle, hvordan mødet med modelteateret har medvirket til at forme deres liv og karrierer. For modelteateret indeholder alle kreative udtryk.
Men mest af alt handler programrækken om Martins families 2-årige rejse mod en ambitiøs opsætning af forestillingen ”Aladdin”, og hvad rejsen kom til at betyde for dem.

Se et spot for programmet her

999999153474 Historien_om_et_teater_7-11_Priors_dukketeatre_3_800999999153474 Historien_om_et_teater_7-11_Priors_dukketeatre_2_800
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.