Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Hjemme hos - billedkunstner Anne Juul Christophersen

En håndlæser fortæller, at hun skal arbejde med malerier - selv er hun sikker på, hun skal være forfatter, men håndlæseren ser rigtigt, Anne Juul Christophersen er i dag en efterspurgt billedkunstner.

Hendes malerier ligger mellem det fantasifulde og det realistiske - malerier, hvor en lille farveløs og troskyldig pige med store runde øjne er hovedperson i den historie Anne fortæller på de meget store lærreder. Med sig har pigen en kæmpestor bjørn – ikke en farlig én af slagsen, nærmest tværtimod – og de to figurer følges ad, på snørklede stier, gennem dybe store skove på det ene maleri efter det andet, ligesom Anne og Annes mand Jesper følges ad 24/7.

Jesper arbejder med undervisningsvideoer i deres fælles online kunstskole. Se med, når Anne fortæller om sit liv som kunstner og om at vælge at bo langt ude på landet, langt væk fra naboer ”men tæt på hele Europa” som Anne selv siger, ”og ikke mindst tæt på naturen”.

Hjemme hos_billedkunstner_Anne_Juul_Christophersen_3_800x450Hjemme hos_billedkunstner_Anne_Juul_Christophersen_2_800x450
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.